Translate

Creative Commons

diumenge, 27 d’abril del 2014

Pizza amb massa de broquil i mil verdures!




Aquesta és una altra versió de la pizza de coliflor, aquesta vegada amb massa de bròquil i verdures de farcit. 




Ingredients: 

Per a la massa 

1 bròquil 
1 ou 
150g de formatge fresc baix en sal 
Un polsim de Sal 
Alfàbrega 

Per al contingut 

Tomàquet natural triturat 

(agafem 2 tomaquets i els triturem)
2 pastanagues 
1/2 pebrot vermell 
1 pebrot verd italià 
1/2 porro 

1. Rentarem el bròquil, el tallarem i la passarem per la picadora. 
2. El resultat ho posarem 15 minuts al forn o 10 al microones. 
3. Mentrestant posem en la picadora un ou, el formatge fresc, l'alfàbrega picada o fresca i una miqueta de sal , i ho triturem. 
4. Afegim la coliflor cuita i barregem molt bé (jo ho faig amb la mateixa picadora)
5. Posem la massa en la safata amb paper per al forn o alumini amb una goteta d'oli. 
6. 5 minuts al forn perquè es faci una mica la massa i la traiem 
7. Untem la massa amb el tomàquet triturat.
8. Tallem totes les verdures i les distribuïm per la pizza 
9. 10 o 15 minuts al forn i deu minuts més a gratinar (això en el meu forn què és un forn vell de gas)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada